Rullaverhot
Sopivaa suojaa ja pimennystä
Rullaverholla tuot kotiisi lämpöä sekä uutta ilmettä. Saat samalla myös tehokkaan näkö- ja häikäisysuojan, joten rullaverho on todella monikäyttöinen ratkaisu. Halutessasi myös kesällä esimerkiksi makuuhuoneen pimeäksi, ratkaisu on laadukas pimennysverho joka on täysin valonläpäisemätöntä erikoiskangasta.

Halutessasi voit valita rullaverhoosi muotoon leikatun alareunuksen, korostamalla sitä joko kanttinauhalla tai hapsulla.

Kangas mallistostamme löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Valittavana on paljon yksivärisiä kankaita, kuviollisia sekä pimentäviä vaihtoehtoja. Perinteisten jousi- sekä kuulaketjukäyttöisten rullaverhojen lisäksi valikoimistamme löytyvät myös nauha-, veivi- sekä sähkökäyttöiset rullaverhot.

Pimennys -rullaverho

Täydellisen pimennystuloksen saavuttamiseksi on tavalliseen rullaverhoon lisättävä vielä yläkotelo, sivukanaalit sekä alakanaali. Tällöin on pimennettävä aukko kokonaisuudessaan peitetty ja pimennystulos on taattu.

Pimennysverho voi olla myös sivulle vedettävä järjestelmä, joka on saatavissa nauha tai sähkökäyttöisenä.

Screen -rullaverho

Screen -rullaverholla estät lämmön säteilyn sisätiloihin todella tehokkaasti. Tehokkaasta lämpö- sekä häikäisysuojasta huolimatta valo pääsee sisätiloihin, etkä menetä näkyvyyttä ulos. Screen –verho voidaan asentaa huoneen sisä- tai ulkopuolelle, joten se soveltuu hyvin myös lasitetulle parvekkeelle liiallisen lämmön suodattimeksi.

Kotisivujen suunnittelu: St. Hurmos