Pystylamellit
Pystylamelliverhoilla saat kotiisi tai toimistoosi aivan uuden ilmeen. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun pimentävistä ja palosuojatuista aina screen -kankaisiin, jotka soveltuvat erittäin hyvin esim. toimistoihin, joissa halutaan estää häikäisy näytölle menettämättä kuitenkaan näköyhteyttä upeisiin maisemiin. Upea lopputulos voi syntyä myös sävyttämällä kaihdintasi kahdella tai useammallakin eri värillä.

Käyttötekniikaksi valittavanasi on perinteisen naru-/kuulaketjukäyttöisen lisäksi ketju-, veivi- sekä sähkökäyttöiset mekanismit. Myös esim. aurinkoautomatiikalla tai ajastimella toimiva pystylamelli on mahdollinen . Pystylamelli soveltuu hyvin myös viistoihin ja kaareviin ikkunoihin auringonsuojaksi.

Valitse lamellikankaan leveydeksi 63 mm, 89 mm tai 127 mm leveys mieltymyksesi mukaan.

Lamellit on kiinnitetty erikoispidikkein kotelossa oleviin lamellinsiirtäjiin. Se mahdollistaa lamellien helpon vaihdettavuuden sekä kaihtimen keveän ja hiljaisen toiminnan. Lamellit ovat vapaasti liikuteltavissa sivuttaissuunnassa, jonka lisäksi lamellit kääntyvät portaattomasti 180 astetta, mikä varmistaa valonsäätelyn tarpeesi mukaan.

Tekniset tiedot:

* Yläkotelo valkoiseksi polttomaalattua alumiinia. (Saatavana tarvittaessa myös erikoissävyihin)
* Yläkotelon leveys 40 mm ja korkeus 34 mm (naru-/kuulaketjukäyttöisissä)
* Enimmäisleveys 5800 mm.

Kotisivujen suunnittelu: St. Hurmos